Ведучі
ПРАВИЛА ФОРУМУ!
| ||||||||||||||||||||||||
|
Переглядів: 3912Тема: «Ведучі, Неправильна вимова та некоректний вигляд» в форумі: Робота каналу
|
Прошу звернути увагу на ведучих каналу, особливо на Волощенка та його партнера. Це поперше неправильна вимова. У випадку Волощенка Закомплексованість та дивні, необєктивні висновки висновки у авто тестах. Тепер ведучий проекту "Кращій автосалон"))) зробіть щось з його волоссям, з такою чолкою і бейса не треба..а в основному у всіх проблема з вимовою та поведінкою у кадрі |
|||||
|
||||||
|
1111 Відредаговано: ІВАН 08.04.2011 18:41:12 1111 |
|||||
|
||||||
|
Я думаю, что не все так плохо. Смотря этот канал- расслабляешься. Представьте, если ведущие будут сидеть за столиками и докладывать как в новостях, с широко открытыми глазами. А вообще я больше внимание обращаю на авто а не на прическу. ![]() Відредаговано: Дмитрий 31.08.2010 22:44:37 |
|||||
|
||||||
|
нормальная у него прическа!!!главное то,что б обзоры и замечания к производителям авто были грамотными...а внешний вид-это дело моды!!! Всем не угодишь!!! жизнь прекрасна |
|||||
|
||||||
|
Чому пропав з ефірів Міськів? |
|||||
|
||||||
|
Приєднуюсь: Чому пропав з ефірів Міськів? |
|||||
|
||||||
|
Адміністратор Повідомлень: 189 Реєстрація: 20.01.2009 |
Змінив місце роботи. Мозг человека на 80% состоит из жидкости. У многих - из тормозной. А некоторым еще конкретно не долили... |
|||||
|
||||||
|
Надзвичайно жаль
Андрій дуже яскравий ведучий, Він додавав різноманітності та різнобарвності каналу! ![]() |
|||||
|
||||||
|
та ходіть хоч голі, лиш би видавали інформацію стисло і весело як Володимир Остапчук, про Jaguar XKR та його вихлоп "мняу-мняу! сміявся до сліз! |
|||||
|
||||||
|
Адміністратор Повідомлень: 556 Реєстрація: 09.02.2009 |
Ну насчет прически это мне кажется глупый каприз. Я ведь не буду говорить какие трусы ему одевать. Каждый человек одевается как ему захочется. Темболее что все ведущие смотрятся в кадре нормально.
Незнаю мне кажется что это только каприз))) |
|||||
|
||||||
|
действительно! прическа дело каждого,и кто сказал что он сам так рощесался подстригся и т.д.может это стилисты конала!сейчас мода е ординарная,и одним нравится другим нет...главное содержание(должно быть одекватным!)"КАПРИЗ" жизнь прекрасна |
|||||
|
||||||
|
добрий вечір!
хочу написати декілька слів стосовно програми "хочу авто". неможливо її дивитись. новий ведучий, де його відкопали? класна передача,але зіпсована російською мовою. дякую! |
|||||
|
||||||
| Читають тему | |
|---|---|
| гостей: 1,
користувачів: 0,
з них схованих:
0 | |
| ||||||||||||||||||||||||
|
Прошу звернути увагу на ведучих каналу, особливо на Волощенка та його партнера. Це поперше неправильна вимова. У випадку Волощенка Закомплексованість та дивні, необєктивні висновки висновки у авто тестах. Тепер ведучий проекту "Кращій автосалон"))) зробіть щось з його волоссям, з такою чолкою і бейса не треба..а в основному у всіх проблема з вимовою та поведінкою у кадрі