Ведучі

ПРАВИЛА ФОРУМУ!
Форуми
Список тем
Нові теми
Пошук
Користувачі 
Правила
Допомога
Авторизація: 
  Переглядів: 3912Тема: «Ведучі, Неправильна вимова та некоректний вигляд» в форумі: Робота каналу
smile:cry: Прошу звернути увагу на ведучих каналу, особливо на Волощенка та його партнера. Це поперше неправильна вимова. У випадку Волощенка Закомплексованість та дивні, необєктивні висновки висновки у авто тестах. Тепер ведучий проекту "Кращій автосалон"))) зробіть щось з його волоссям, з такою чолкою і бейса не треба..а в основному у всіх проблема з вимовою та поведінкою у кадрі
Профіль
1111
Відредаговано: ІВАН 08.04.2011 18:41:12
1111
Профіль
Я думаю, что не все так плохо. Смотря этот канал- расслабляешься. Представьте, если ведущие будут сидеть за столиками и докладывать как в новостях, с широко открытыми глазами. А вообще я больше внимание обращаю на авто а не на прическу. smile:-D
Відредаговано: Дмитрий 31.08.2010 22:44:37
Профіль
нормальная у него прическа!!!главное то,что б обзоры и замечания к производителям авто были грамотными...а внешний вид-это дело моды!!! Всем не угодишь!!!
жизнь прекрасна
Профіль
Чому пропав з ефірів Міськів?
Профіль
Приєднуюсь: Чому пропав з ефірів Міськів?
Профіль
Володимир пише:

Змінив місце роботи.
Мозг человека на 80% состоит из жидкости. У многих - из тормозной. А некоторым еще конкретно не долили...
Профіль
Андрій пише:
Quote Володимир пише:

Змінив місце роботи.

Надзвичайно жаль smile:cry:
Андрій дуже яскравий ведучий, Він додавав різноманітності та різнобарвності каналу! smile:-)
Профіль
та ходіть хоч голі, лиш би видавали інформацію стисло і весело як Володимир Остапчук, про Jaguar XKR та його вихлоп "мняу-мняу! сміявся до сліз!
Профіль
Ну насчет прически это мне кажется глупый каприз. Я ведь не буду говорить какие трусы ему одевать. Каждый человек одевается как ему захочется. Темболее что все ведущие смотрятся в кадре нормально.

Незнаю мне кажется что это только каприз)))
Профіль
действительно! прическа дело каждого,и кто сказал что он сам так рощесался подстригся и т.д.может это стилисты конала!сейчас мода е ординарная,и одним нравится другим нет...главное содержание(должно быть одекватным!)"КАПРИЗ"
жизнь прекрасна
Профіль
добрий вечір!
хочу написати декілька слів стосовно програми "хочу авто". неможливо її дивитись.
новий ведучий, де його відкопали? класна передача,але зіпсована російською мовою.
дякую!
Профіль

Читають тему
гостей: 1, користувачів: 0, з них схованих: 0

Форуми
Список тем
Нові теми
Пошук
Користувачі 
Правила
Допомога
Авторизація: